Palmpaas stok maken 9 april

Beste ouders en kinderen,
Op zondag 10 april begint dit jaar de Goede Week. De week waarin we meeleven met het lijden van Jezus, Zijn dood en verrijzenis. De week begint op palmzondag, via witte donderdag en goede vrijdag wordt het dan uiteindelijk Pasen.
Alle kinderen zijn van harte welkom op zondag 10 april om 11:00 uur om met hun zelfgemaakte Palmpasenstokken mee te lopen in de Palmpasen-optocht tijdens de Palmzondag viering. We vieren dan de intocht van Jezus in Jeruzalem. Na afloop geven we de palmpaasstokken weg aan zieken of bejaarden. Twee jaar lang was dit niet mogelijk, maar gelukkig dit jaar weer wel.

Komen jullie zaterdag 9 april allemaal je palmpaasstok mooi versieren?
Wij zorgen voor de versiering, het houten kruis, haantje en lekkers. Extra versiersels om op je stok te maken mag je ook zelf meenemen.
Voor de kosten van de stok, het broodhaantje en de versieringen vragen wij een kleine vergoeding van €2 die we doneren voor de Vastenactie. Dit jaar gaat de opbrengst naar een startersfonds voor gehandicapte vrouwen in Ghana.
Plaats en tijd: De Drie Stromen, op zaterdag 9 april om 16:00 uur.
Graag z.s.m. van tevoren aanmelden:
Dat kan via email: pardegraankorrel@hetnet.nl
of even bellen: 06 58785614
(maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur).
We zien jullie aanmeldingen graag voor 7 april tegemoet i.v.m. te bestellen materiaal. Hulp van een ouder bij het versieren is altijd ook heel welkom.
hartelijke groetjes van de kinderwoorddienstleidsters
Mojca, Dorothea en Margreet