Kinderkoor Happy Angel Biënna

Beste mensen en kinderen,
Ook wij hebben in verband met het Coronavirus alle repetities tot nader order geannuleerd.

Inschrijvingen zijn nog steeds mogelijk.
Wij repeteren elke vrijdag van 15.00 uur tot 18.00 uur.
De afgelopen perioden hebben wij maatschappelijk werk verricht (De Klinker), gezongen uiteraard,
aan een kerstdiner deelgenomen en ook met de kinderen geknutseld (Kerst).
Het kinderkoor is meer dan alleen een kinderkoor. Het is een kleine vereniging. De kinderen komen na school en hebben dan tijd om met elkaar de week door te nemen. Het nieuws is altijd één van de onderwerpen. Ik vind het belangrijk dat zij zich bewust zijn van wat er in de maatschappij gebeurd. Wij praten over normen en waarden, het geloof, hun zorgen, verdriet, blijdschap…
Heerlijk gewoon. Je hoort hun gelach en gestoei want zij moeten ook wat energie kwijt.
De vraag: “Juf wat eten wij vandaag?” krijg ik dan ook wekelijks te horen. Ze vinden het gezellig om gezamenlijk te eten, ideeën uit te wisselen, muziek en de laatste roddels.
Co van Melle (83), onze pianist en gepensioneerd huisarts, vult ons nog steeds (gelukkig) aan en corrigeert daar waar nodig is. Co houdt van mensen. Het geloof is heel erg belangrijk voor hem.      Hij kent geen geloofsstroming: Zingeving en God! Hij doet heel veel goed. Mensen helpen is zijn passie, zijn zingeving.
Meester Hummy Leeuwin, geeft blokfluitles en leert de kinderen muzieknoten lezen. Van meester Hummy mogen zij niet op de tafels zitten. “Dat hoort niet, is niet netjes”, zegt hij dan.
Meester Antoin René geeft pianolessen.
Van dirigent Wim van Lint (80+) leren wij ook veel. Hij komt met het openbaar vervoer helemaal uit Almere om ons Latijnse liederen te leren. Dat waarderen de kinderen, maar ik ook.
Rosemarije Venema, van PGZO, komt ook weleens met lied voorstellen die de kinderen dan leuk vinden om te zingen.
En Juf Latoya helpt ons en verzorgt meestal de maaltijden, hapjes of snacks.Dit is zo een beetje ons team. Er zijn nog wat ouders die hier en daar een handje helpen. Waarvoor onze dank.
___________________________________________________________________________
Info bij:  Daniëlle Arnold
Snelleveldstraat 106
1107VX Amsterdam
tel: 0654932709