Agenda

Momenteel zijn alle vaste bijeenkomsten in de parochie afgelast. Tijdens de coronacrisis vinden soms kleine activiteiten plaats. Kijk voor actuele informatie op de homepage van deze website.

van te voren aanmelden  vóór vrijdag bij het parochiecentrum 0658785614

Een overzicht van de Rooms-katholieke activiteiten in het gebouw De Drie Stromen. Zoals vieringen, koor-repetities, vergaderingen, bijzondere vieringen, parochieactiviteiten elders, enz.

1. Om in de Lijst te zoeken hoeft u er maar doorheen te scrollen, u klikt een evenement aan, dan ziet u meer informatie over deze activiteit, bijvoorbeeld wie de voorganger is. Klik op ‘Terug naar evenement’ en u ziet alle activiteiten van die dag in één scherm.
  2. U kunt rechts naast het woordje Lijst ook klikken op het woordje Maand, daarmee krijgt u een kalenderoverzicht. Daarna volgt u de stappen hierboven.

Er worden kleuren gebruikt. Rood zijn kerkelijke activiteiten, Lila zijn parochie-activiteiten elders en Groen zijn niet-godsdienstige activiteiten, zoals vergaderingen.
Wilt u iets in deze agenda geplaatst zien, meld dit dan via het contactformulier.