Acties

In De Drie Stromen worden op zondag na de viering religieuze artikelen verkocht, de opbrengst is voor onze eigen parochie. Denk aan kruisjes, beeldjes, rozenkransen, boekjes en (kinder)bijbels. Kijk eens op uw gemak of er iets van uw gading bij is.

Een bekend fenomeen ten bate van de financiën van onze eigen parochie is het verkopen van vers warm eten aan parochianen. Onder de bezielende leiding van Daniëlle Arnold is onze eigen Graankeuken actief, een groepje mensen die  graag koken en zich op deze manier inzet voor de parochie. Elke laatste zondag van de maand kan er na de viering heerlijk vers eten gekocht worden, en in de weken er voor liggen er al formulieren klaar, waarop iedereen desgewenst vooraf zijn/haar bestelling kan doorgeven.