Acties

Verkoop religieuze artikelen
In De Drie Stromen worden op zondag na de viering religieuze artikelen verkocht, de opbrengst is voor onze eigen parochie. Denk aan kruisjes, beeldjes, rozenkransen, boekjes en (kinder)bijbels. Kijk eens op uw gemak of er iets van uw gading bij is.

De Graankeuken
Al jarenlang koken Nancy Bossé, Daniëlle Arnold en Elfriede Engel bijna elke laatste zondag van de maand voor de kerk. De verse maaltijden en snacks worden dan na de zondagsviering in de kerk verkocht. De opbrengst gaat geheel naar onze eigen parochie. Zo helpen zij de parochie, maar ook parochianen die tegen een kleine betaling een heerlijke warme maaltijd kunnen kopen. Zij zoeken nieuwe collega’s om het team te versterken. Vindt u het leuk om te koken meldt u zich dan aan bij Nancy Bossé of bij het parochiesecretariaat (06 5878 5614 of pardegraankorrel@hetnet.nl). Ook als je op de laatste zondag wilt helpen met verkopen kun je dat melden.

Wereldwinkel
Tijdens de advent van 2022 was de Wereldwinkel als proef weer open rondom de zondagsvieringen. De reacties waren enthousiast. Er is dan ook besloten om een herstart te maken, met uitsluitend non food artikelen. Het gaat om de maanden april, juni, oktober en december 2023, en er zullen voornamelijk presentjes en kaarten verkocht worden. Sommige producten dragen het Fairtrade logo. De opbrengst van de producten met dit logo gaat rechtstreeks naar de producenten in de derde wereld, die hierdoor een beter bestaan kunnen opbouwen. Het zijn vrijwilligers van PGZO en de Graankorrel die deze stand draaiende houden en misschien vind u het leuk om assistentie te verlenen, meld u dan aan bij het parochiecentrum, pardegraankorrel@hetnet.nl