Acties

In De Drie Stromen worden op zondag na de viering religieuze artikelen verkocht, de opbrengst is voor onze eigen parochie. Denk aan kruisjes, beeldjes, rozenkransen, boekjes en (kinder)bijbels. Kijk eens op uw gemak of er iets van uw gading bij is.

Een bekend fenomeen ten bate van de financiën van onze eigen parochie is het verkopen van vers warm eten aan parochianen. Vooral in De Nieuwe Stad wordt dit al heel lang gedaan. Momenteel wordt daar twee keer per maand eten verkocht. De laatste jaren onder de enthousiaste leiding van mevrouw Züleika James, die helaas aan het eind van 2018 deze taak zal moeten neerleggen. Er wordt reikhalzend uitgekeken naar iemand die het stokje van haar kan en wil overnemen. Het is belangrijk dat een groepje mensen zich hier gezamenlijk voor inzet: eerst thuis koken, en dan op zondag  na de kerkdienst alles presenteren en verkopen aan belangstellenden. Meldt u aan, via het parochiecentrum: 06 58785614 of pardegraankorrel@hetnet.nl

Ook in De Drie Stromen wordt al een aantal jaren eten verkocht. Onder de bezielende leiding van Daniëlle Arnold is onze eigen Graankeuken actief, een groepje mensen dat graag kookt en zich op deze manier inzet voor de parochie. Elke laatste zondag van de maand kan er heerlijk vers eten gekocht worden, en in de weken er voor liggen er al formulieren klaar, waarop iedereen desgewenst vooraf zijn/haar bestelling kan doorgeven.