Profielschets Communicatiegroep

Een bestuurslid communicatie is verantwoordelijk voor het opzetten en laten functioneren van de communicatiegroep.
De groep is niet te groot en bestaat bij voorkeur uit leden van een wat jongere leeftijdsgroep om de continuïteit van de werkzaamheden te waarborgen.
De leden van deze groep zijn actief binnen de parochie, op de hoogte van wat er speelt.

Ze hoeven geen beleid uit te zetten, dat is de taak van het Bestuur.

Ze zorgen ervoor dat de website goed wordt onderhouden, ze zijn vertegenwoordigd in de redactie van Saamhorig en zorgen dat ook binnen de parochie de informatievoorziening in de vorm van Tussentijds en Mededelingen functioneert.
Ze kunnen activiteiten ondernemen om de parochie naar buiten toe een gezicht te geven, bijvoorbeeld door middel van aanwezigheid op braderieën of het organiseren van een open dag.

De groep bestaat uit Daniëlle Arnold (vanuit de website), Ria Kooistra (vanuit de redactie van Saamhorig), Mieke van Overbeek (vanuit het secretariaat) en Wim Hilderink vanuit zijn brede inzet en kennis in de parochie.
Er is momenteel geen vertegenwoordiger voor communicatie in het lokatiebestuur. ( zie Vacatures)
Nieuwe werkgroep-leden vervangen een van de huidige leden of hebben een duidelijke toegevoegde deskundigheid.

Onderstaande verslagen geven een beeld waar de Communicatiegroep mee bezig is geweest.

Verslag van De parochiedag 2016

Inspiratiedag 19 September 2015 DNS

Verslag inspiratiedag febr 2015 DDS

De Communicatie werkgroep  is te bereiken via het parochiecentrum,   klik op: contactformulier met als onderwerp ‘communicatiegroep’.