Kom naar het Gouden Parochiefeest op 22 juni

Al vijftig jaar beleven we als een gemeenschap met elkaar ons geloof. Dat gaan we vieren. Op zaterdag 22 juni 2019 vanaf 14:00 uur in De Drie Stromen, Renswoudestraat 75, 1106 BJ Amsterdam. 50 jaar De Graankorrel. Dank zij een royale gift van een parochiaan is de toegang geheel gratis. Met hapjes en drankjes, we leren een lied voor ’s avonds, we versieren met elkaar de kerk, we organiseren een quiz en een kinderprogramma. Maar let op, u krijgt ook huiswerk: de komende weken delen we kaarten uit waarop iedereen wat eigen ervaringen kan invullen, en de kaart brengt u mee naar het feest. Alle kaarten komen op een tijdbalk te hangen. De tijdbalk loopt van 1969 tot heden, dus 50 jaar parochiegeschiedenis.

Aan het eind van de middag eten we met elkaar en we sluiten af met de feestelijke eucharistieviering van 19:00 uur. Die wordt aangepast, met medewerking van het Bijlmerkoor en de aanwezige kinderen. Wilt u, in verband met de catering, doorgeven of u aanwezig kan zijn? Dat kan via het formulier in Tussentijds van mei of op de flyer, het kan ook via een mail of een telefoontje naar het parochiecentrum, 06 5878 5614 of pardegraankorrel@hetnet.nl.
Personen die naar de parochiedag willen komen met RMC of Transvision, bieden wij groepsvervoer aan. Het voordeel hiervan is dat de busjes op dat moment alléén voor de parochie rijden. Dit is echter een speciale dienst van Transvision. Heeft u zich hiervoor aangemeld, dan kunt U alleen via nummer 06 2304 1688 bij Toni Termeulen controleren of u ook geboekt bent. Het is dus zeker nodig om u aan te melden via het aanmeldformulier in Tussentijds of de flyer, omdat we ook uw inschrijfgegevens van RMC of Transvision nodig hebben. Ingevulde formulieren kunnen ingeleverd worden op het parochiecentrum, of per post naar Renswoudestraat 75, 1106 BJ Amsterdam.