Bible sharing

Volwassenencatechese is een belangrijke prioriteit binnen de parochiecatechese! Het doel van de catechese is dat mensen groeien in hun geloof ofwel groeien in hun relatie met God. Bij catechese gebeurt dat in de vorm van een systematisch leerproces met betrekking tot geloven. Dit bevat echter meer dan kennis alleen. Het gaat ook om een manier van leven als christen, waarin onder andere het gebed en inzet voor de naaste een grote rol spelen.

GodslampMethoden voor volwassenencatechese

Er zijn diverse methoden beschikbaar, aan de hand waarvan de catechese voor volwassenen in de parochie(regio) vormgegeven kan worden. In september 2015 starten we in de Graankorrel met ‘Bible sharing’ / Bijbelgesprek o.l.v. de SVD paters.

Tijd en plaats

In kerkcentrum De Drie Stromen te Reigersbos.
Elke 3e donderdagavond van de maand. behalve juli en augustus
Tijd: 19:30 – 20:45 uur.

Aanmelden

Iedereen is van harte welkom. I.v.m. planning graag opgeven bij de Catechiste van de Parochie